Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία!

 


Έκλεισε μια Χρηματιστηριακή χρονιά που θα μείνει στη μνήμη κάθε ενεργού επενδυτή, για την τεράστια μεταβλητότητα που βιώσαμε. Κάποιοι επενδυτές καταστράφηκαν και θα περάσουν χρόνια μέχρι να επανέλθουν στις Αγορές. Άλλοι κατάφεραν να βγουν με μικρές ετήσιες μεταβολές στο χαρτοφυλάκιο τους, μετά το σκωτσέζικο ντους των Αγορών, μπράβο τους.

Γνωρίζω όμως και αρκετούς που εκμεταλλεύτηκαν την νευρικότητα του ΧΑ αλλά και των Αγορών ΗΠΑ και φέτος είχαν την καλύτερη επενδυτική τους χρονιά. Πολλοί από εμάς είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι στις Αγορές και έχοντας δει το έργο να παίζεται πολλές φορές στις οθόνες μας, σαν ταινία της Βουγιουκλάκη, βλέπαμε ποια θα είναι η επόμενη σκηνή. 

Τις μεγαλύτερες διαφορές παρατήρησα σε αρχάριους επενδυτές. Με την ευκολία που παρέχει το διαδίκτυο και με αρκετή αφοσίωση στις Αγορές αρκετοί έχουν βρει και κατασταλάξει σε κάποια κερδοφόρα μεθοδολογία που τηρώντας την ευλαβικά  βγήκαν νικητές. Οι περισσότεροι δυστυχώς ψάχνουν για εύκολες λύσεις και καταλήγουν να μειώνουν διαρκώς τα κεφάλαια τους.

Εύχομαι πέραν της υγείας, που πέρσι καταλάβαμε όλοι την αξία της, να βρείτε την μεθοδολογία που ταιριάζει στο δικό σας επενδυτικό προφίλ και να την ακολουθήσετε πιστά ώστε το 2021 να είναι η πιο κερδοφόρα σας χρονιά.

Εάν δεν τα καταφέρνετε μόνοι, βάλτε τα GemsBot στην εργαλειοθήκη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: